Om oss

Din elektriker i Hallstahammar

HALLSTA INSTALLATIONSBYRÅ AB är ett elinstallationsföretag i Hallstahammar med 20 anställda.

Företaget grundades 1975 och är det äldsta elföretaget på orten. I de nuvarande lokalerna har företaget funnits sedan 1998.

Hög kvalité – Kompetens – Snabb service – Bra produkter – Elprojektering – Offerering

Ett av våra viktigaste mål är att utföra elinstallationer till hög kvalité. Vi skall till kund överlämna en snyggt utförd och säker anläggning.

Vi satsar årligen på att utveckla företagsledning och elektriker. På så vis ligger vi i frontlinjen inom branschen och våra medarbetare får genom att utbilda sig ett stärkt självförtroende, de blir kvalitetsmedvetna och tar eget ansvar i jobbet.

Vi har som mål att om våra kunder önskar ett snabbt utfört arbete, så skall vi uppfylla detta önskemål. Elinstallationsmateriel som vi använder och säljer, inköper vi från ledande svenska elgrossister.

Vi erbjuder lösningar utifrån er och vår mångåriga erfarenhet. I samband med projektering erbjuder vi gärna att lämna ett pris på föreslagen anläggning.

Anlita alltid ett registrerat elinstallationsföretag. Vi finns registrerade hos Elsäkerhetsverket och följer gällande regler för elarbeten.

Hallsta Installationsbyrå AB
Fasanvägen 7
734 34 Hallstahammar
Tel: 0220 – 139 18
Epost: info@hallsta-inst.com

Öppettider:
Vardagar 07.30-16.30
Lunchstängt 11-13
© 2024 Hallsta Installationsbyrå
Sitemap